Julefrokost

Kolde retter
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat og æg
Sild med Ingrid Marie brændevin og hjemmelavet karrysalat og æg
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Mini crustade med rørt laks
Spinatroulade med rejer og laks dertil dildcreme
Tunmousse med vagtelæg
Mini sliders med flæskesteg og rødkål
Tarteletter med høns og asparges
Julerullepølse med syltede løg og fedt
Ålerøget skinke med hjemmerørt pickles
Bresaula med peberrodssalat og butternut


Varme retter
Æbleflæsk
Frikadeller med varm rødkålssalat
Medister med julekål og rødbeder
Varm leverpostej med bacon og champignon
Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret hamburgerryg med grønlangkål
Glaseret bagt laks på flødestuvet spinat
Ølmarineret julesvinekølle med langtidsbagte kartofler-rodfrugter
Kalvetykstegsbøf i svampeflødesauce med rødkålssalat


Dessert
Juleisbombe med mandarinsorbet og cointreau
Panna cotta med hyben-havtorn top
Lun æbletærte med pisket cremefraishe
Risalamande med kirsebærsauce
Risalamande med jordbærsauce
Ostespyd med syltede walnødder og hjemmebagt knækbrød


Menuen er inkl. Brød og smør


Kan bestilles fra 5. november 2024 til 25. januar 2025

Minimum 6 cov.

Vælg 3 kolde
Vælg 3 varme
Vælg 1 dessert

259,- pr. person
20 cov. og op: 229,- pr. person


Ønskes menuen udvidet, er der et tillæg på 25 kr. pr person pr. valg.

Alle i selskabet skal vælge samme menu
Restaurant Klods Hans

Strøget 13
7280 Sønder Felding

Tlf. 5172 8004
mail@restaurantklodshans.dk

CVR-nr. 38573055


Salgs- og leveringsbetingelser
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Se vores smiley