Julefrokost

Kolde retter
Marineret sild med hjemmelavet karrysalat og æg
Sildesalat med rødbeder og ingefær
Stegte sild med kartoffelsalat
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Bagt laks på julesalat med safrandressing
Torsk i ravigotte på sprød salat
Rejesalat med basilikum og sprød chips
Lakseroulade med spinat og dilddressing
Tarteletter med høns og asparges
Julerullepølse med syltede løg og fedt
Hjemmelavet sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder


Varme retter
Æbleflæsk
Frikadeller med kartoffelsalat
Medister med julekål og rødbeder
Varm leverpostej med bacon og champignon
Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret hamburgerryg med grønlangkål
Varmrøget laks med flødestuvet spinat
Rosastegt kalvetyksteg med grønsalat og ristede kartofler
Strimler af andebryst i svampeflødesauce med appelsinsalat


Dessert
Marcipanis med kaffesirup og ristede mandler
Julecheesekage med solbærtop
Kanelpannacotta med top
Risalamande med kirsebærsauce
Risalamande med jordbærsauce
Ostespyd med syltede walnødder og hjemmebagt knækbrød


Menuen er inkl. Brød og smør


Kan bestilles fra 1. november 2021

Minimum 6 cov.

Vælg 3 kolde
Vælg 3 varme
Vælg 1 dessert

6-15 cov. pris 192,- pr. person
15 cov. og op pris 182,- pr. person


Ønskes menuen udvidet, er der et tillæg på 15 kr. pr person pr. valg.

Alle i selskabet skal vælge samme menu
Festlokale

Mad ud af huset

Dinner Transportable

Arrangementer

Helstegt Pattegris
Restaurant Klods Hans

Strøget 13
7280 Sønder Felding

Tlf. 5172 8004
mail@restaurantklodshans.dk

CVR-nr. 38573055


Salgs- og leveringsbetingelser
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Se vores smiley