Julefrokost
Kolde retterMarineret sild med hjemmelavet karrysalat og æg
Sild med Ingrid Marie brændevin og hjemmelavet karrysalat og æg
Lun fiskefilet med citron og remoulade
Mini crustade med rørt laks
Spinatroulade med rejer og laks dertil dildcreme
Tunmousse med vagtelæg
Mini sliders med flæskesteg og rødkål
Tarteletter med høns og asparges
Julerullepølse med syltede løg og fedt
Ålerøget skinke med hjemmerørt pickles
Bresaula med peberrodssalat og butternut
Varme retter
Æbleflæsk
Frikadeller med varm rødkålssalat
Medister med julekål og rødbeder
Varm leverpostej med bacon og champignon
Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål
Glaseret hamburgerryg med grønlangkål
Glaseret bagt laks på flødestuvet spinat
Ølmarineret julesvinekølle med langtidsbagte kartofler-rodfrugter
Kalvetykstegsbøf i svampeflødesauce med rødkålssalat
Dessert
Juleisbombe med mandarinsorbet og cointreau
Panna cotta med hyben-havtorn top
Lun æbletærte med pisket cremefraishe
Risalamande med kirsebærsauce
Risalamande med jordbærsauce
Ostespyd med syltede walnødder og hjemmebagt knækbrød
Menuen er inkl. Brød og smør
Kan bestilles fra 5. november 2024 til 25. januar 2025
Minimum 6 cov.
Vælg 3 kolde
Vælg 3 varme
Vælg 1 dessert
259,- pr. person
20 cov. og op: 229,- pr. person
Ønskes menuen udvidet, er der et tillæg på 25 kr. pr person pr. valg.
Alle i selskabet skal vælge samme menu