Efterårsbuffet

Minimum 15 personer - 1/9 til 30/11

Forretter
Vælg 4 forretter

Tarteletter med høns og asparges
Røget ørred på salater med dildcreme
Tunmousse på salat med rejer og dressing
Hvidløgsmarineret rejer med sprød skal
Bresaula med pikantost, syltede løg og rugchips
Gravad kalv med svampe og løg
Hjemmelavet kyllingesalat på ananasring med sprød bacon
Mini sliders med røget kalkun,bacon og karry
Porre-kartoffelsuppe med bacon

Hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer


Hovedret som buffet
Vælg 2 slags kød ( ved flere slags plus 15,- kr. pr. cov.)

Rosastegt kalvetyksteg
Rosastegt kalvemørbrad (+15 kr)
Hvidløgsmarineret svinefilet
Kyllingebryst med flødeost og bacon
Farseret svinemørbrad med bacon
Barbecuemarinerede svinekøller
Barbecuemarineret sprængt kalkunbryst


Tilbehør
Ristede krydderkartofler
Mix-salat med frugt og bær
Brocolisalat med bacon
Grønkålssalat
Hjemmelavet Rødvinsauce

Hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer.


Dessertbuffet
Hjemmelavet islagkage med karamel
Æbletærte med kanel og skum
Panna Cotta med hybentop
Hjemmelavet kransekagetoppe

Pris pr. person ved fest hjemme: 275,-

Pris pr. person ved fest på Klods Hans: 329-

Børn under 12 år ½ pris

Minimum 15 personer
Restaurant Klods Hans

Strøget 13
7280 Sønder Felding

Tlf. 5172 8004
mail@restaurantklodshans.dk

CVR-nr. 38573055


Salgs- og leveringsbetingelser
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Se vores smiley