Efterårsbuffet
Minimum 15 personer - 1/9 til 30/11Forretter
Vælg 4 forretter
Tarteletter med høns og asparges
Røget ørred på salater med dildcreme
Tunmousse på salat med rejer og dressing
Hvidløgsmarineret rejer med sprød skal
Bresaula med pikantost, syltede løg og rugchips
Gravad kalv med svampe og løg
Hjemmelavet kyllingesalat på ananasring med sprød bacon
Mini sliders med røget kalkun,bacon og karry
Porre-kartoffelsuppe med bacon
Hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer
Hovedret som buffet
Vælg 2 slags kød ( ved flere slags plus 15,- kr. pr. cov.)
Rosastegt kalvetyksteg
Rosastegt kalvemørbrad (+15 kr)
Hvidløgsmarineret svinefilet
Kyllingebryst med flødeost og bacon
Farseret svinemørbrad med bacon
Barbecuemarinerede svinekøller
Barbecuemarineret sprængt kalkunbryst
Tilbehør
Ristede krydderkartofler
Mix-salat med frugt og bær
Brocolisalat med bacon
Grønkålssalat
Hjemmelavet Rødvinsauce
Hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer.
Dessertbuffet
Hjemmelavet islagkage med karamel
Æbletærte med kanel og skum
Panna Cotta med hybentop
Hjemmelavet kransekagetoppe