Vi holder ferielukket 14. til 25. juli. Mails vil blive besvaret.

Skal du holde fest? Så har vi festlokaler, der passer.
Om det er barnedåb, jubilæum, rund fødselsdag eller konfirmation, så er vi klar

Det klassiske danske køkken

    Forretter

    • Tarteletter med høns og asparges m/ekstra fyld.
    • Rejecocktail i portionsglas m/hjemmebagte flutes, smør og dressing.
    • Tallerkenanrettet varmrøget laks m/sprød salat, flødestuvet spinat, hjemmebagt flutes og smør
    • Portionsanrettet tunmousse m/rejer og pynt. Hjemmebag flutes , dressing og smør.
    • Portionsanrettet hjemmelavet hønsesalat på ananas og sprøde salater. Med hjemmebagt flutes og smør.
    • Tapas-tallerken (+25,- pr. person)
    • Fisketallerken (+25,- pr. person)

     

    Hovedretter

    • Sprødstegt flæskesteg med hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål,svesker,asier, franske kartofler, dertil  skysauce.
    • Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær, asier og baconbønner. Dertil vildtsauce.
    • Ovnstegt kalvesteg m/glaserede perleløg, 2 slags grøntsager, surt og sødt, franske og hvide kartofler, dertil skysauce.
    • Mørbradbøf i champignon a la creme med ovnstegte kartofler, surt og grøn salat med dressing,
    • Ovnstegt majskyllingebryst m/persille, hjemmelavet agurksalat og rabarberkompot. Ovnstegte kartofler, skysauce og mormorsalat.
    • Baconstegt svinefilet med saute af marksvampe, perleløg, cocktailpølser og bacon, små grønttærter, ristede kartofler, jordskokkechips og paprikaflødesauce
    • Kalvemørbrad med valgfrit tilbehør (+25,- pr.person)

     

    Dessert

    • Hjemmelavet islagkage m/nougat og marcipan, kokostop og chokoladesauce.
    • Fromage pyntet med fløde og frugt, evt sauce til (frit valg)
    • Pandekager med rørt is og jordbærpure.
    • Chokoladebrownies med hindbærmousse og vanillieis.
    • Hjemmelavet nøddekurv med 2 slags is og frisk frugtsalat.
    • Desserttallerken (+25,- pr. person)

     

    1 ret, frit valg 125,-

    2 retter, frit valg 160,-

    3 retter, frit valg 199,-