Skal du holde fest? Så har vi festlokaler, der passer.
Om det er barnedåb, jubilæum, rund fødselsdag eller konfirmation, så er vi klar

Det klassiske danske køkken

    Forretter

    • Tarteletter med høns og asparges m/ekstra fyld.
    • Rejecocktail i portionsglas m/hjemmebagte flutes, smør og dressing.
    • Tallerkenanrettet varmrøget laks m/sprød salat, flødestuvet spinat, hjemmebagt flutes og smør
    • Portionsanrettet tunmousse m/rejer og pynt. Hjemmebag flutes , dressing og smør.
    • Croissant med kyllingesalat og bacon på sprød salat.
    • Tapas-tallerken (+25,- pr. person)
    • Fisketallerken (+25,- pr. person)

     

    Hovedretter

    • Sprødstegt flæskesteg med hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål,svesker,asier, franske kartofler, dertil  skysauce.
    • Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær, asier og baconbønner. Dertil vildtsauce.
    • Ovnstegt kalvesteg m/glaserede perleløg, 2 slags grøntsager, surt og sødt, franske og hvide kartofler, dertil skysauce.
    • Mørbradbøf i champignon a la creme med ovnstegte kartofler, surt og grøn salat med dressing,
    • Ovnstegt majskyllingebryst m/persille, hjemmelavet agurksalat og rabarberkompot. Ovnstegte kartofler, skysauce og mormorsalat.
    • Baconstegt svinefilet med saute af marksvampe, perleløg, cocktailpølser og bacon, små grønttærter, ristede kartofler, jordskokkechips og paprikaflødesauce
    • Kalvemørbrad med valgfrit tilbehør (+25,- pr.person)

     

    Dessert

    • Hjemmelavet islagkage m/nougat og marcipan, kokostop og chokoladesauce.
    • Fromage pyntet med fløde og frugt, evt sauce til (frit valg)
    • Pandekager med rørt is og jordbærpure.
    • Chokoladebrownies med hindbærmousse og vanillieis.
    • Hjemmelavet nøddekurv med 2 slags is og frisk frugtsalat.
    • Desserttallerken (+25,- pr. person)

     

    1 ret, frit valg 125,-

    2 retter, frit valg 160,-

    3 retter, frit valg 199,-