Vi kan desværre ikke tage flere ordrer ind den 19., 20/9 og uge 39.

Julefrokost

Kolde retter

Marineret sild med hjemmelavet karrysalat og æg

Kryddersild med creme fraishe dilddressing

Stegte sild med kartoffelsalat.

Lun fiskefilet med citron og remoulade

Julesalat med røget ørred, pink grape og mormorfløde

Torsk i ravigotte på sprød salat.

Laksesalat med dild

Spinatroulade med rejer og baconmayo

Tarteletter med høns og asparges

Kold rosastegt andebryst med rødkålssalat

Hjemmelavet sylte med sennep og hjemmesyltede rødbeder

 

Varme retter

Æbleflæsk

Frikadeller med hjemmelavet rødkål eller kartoffelsalat 

Medister med julekål og rødbeder

Varm leverpostej med bacon og champignon

Lun flæskesteg med hjemmelavet rødkål

Glaseret skinke med grønlangkål

Glaseret bagt laks på flødestuvet spinat

Rosastegt kalvetyksteg med rød-hvid spidskålssalat.

 

Dessert

Kanel isbombe

Cheesekage med karamelæbler

Ris a la mande med kirsebærsauce

Ris a la mande med jordbærsauce

Ostespyd med syltede walnødder og hjemmebagt knækbrød

 

Menuen er inkl. Brød og smør

og 1 mandelgave pr. 12 cov ved køb af ris a la mande.

 

 

Kan bestilles fra 1. november 2020

Minimum 6 cov.

Vælg 3 kolde
Vælg 3 varme
Vælg 1 dessert

Pris 179,- kr

Ønskes menuen udvidet, er der et tillæg på 15 kr. pr person pr. valg.

Alle i selskabet skal vælge samme menu