Sommerbuffet
Minimum 15 personer - sælges fra 1. maj til og med 30. septemberForretter Vælg 4 forretter
Marinerede rejer med grønt og basilikum
Dildmarineret bagt laks med syrlig dressing
Wrap med tun, grønt og salat
Tarteletter med høns og asparges
Gambogård skinke, ærter, blomkål og asparges på salat med purløgsdressing
Kylling/frisk pastasalat med grønt og pesto
Serranoskinke med cantaloupe og syltede tomater
Carpaccio med rucola og parmesan
Der medfølger hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer
Hovedret som buffet, kan vælges som grillmenu
Vælg 2 slags kød ( ved flere slags plus 15,- kr. pr. cov.)
Rosastegt kalvetyksteg
Rosastegt kalvemørbrad (plus 20,- kr pr.cov.)
Hvidløgsmarineret svinefilet
Marineret kyllingebryst
Sprængt kalkunbryst på spyd
Spareribs med barbeque
Tilbehør Ristede kartofler
Grønsalat med frugt og bær
Tomatsalat med feta og oliven
Whiskeysauce
Vælg mellem pastasalat med grønt eller kartoffelsalat
Sprødt og sødt
Hjemmebagt brød, pisket smør og pestoer.
Dessertbuffet
Daimislagkage med chokobund
Iskold jordbær/rababersuppe med vanillieis
Fersken-blåbærtærte
Peanutscookies