Det klassiske danske køkken

Forretter
Tarteletter med høns og asparges m/ekstra fyld
Rejecocktail i portionsglas m/hjemmebagte flutes, smør og dressing
Tallerkenanrettet varmrøget laks m/sprød salat, flødestuvet spinat, hjemmebagt flutes og smør
Portionsanrettet tunmousse m/rejer og pynt. Hjemmebag flutes , dressing og smør
Croissant med kyllingesalat og bacon på sprød salat
Tapas-tallerken (+25,- pr. person)
Fisketallerken (+25,- pr. person)
Brødbuffet med pesto og smør

Hovedretter

Sprødstegt flæskesteg med hvide og brunede kartofler, hjemmelavet rødkål,svesker,asier, franske kartofler, dertil skysauce
Kalvesteg stegt som vildt med hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, tyttebær, asier og baconbønner. Dertil vildtsauce
Ovnstegt kalvesteg m/glaserede perleløg, 2 slags grøntsager, surt og sødt, franske og hvide kartofler, dertil skysauce
Mørbradbøf i champignon a la creme med ovnstegte kartofler, surt og grøn salat med dressing
Ovnstegt majskyllingebryst m/persille, hjemmelavet agurksalat og rabarberkompot. Ovnstegte kartofler, skysauce og mormorsalat
Baconstegt svinefilet med saute af marksvampe, perleløg, cocktailpølser og bacon, små grønttærter, ristede kartofler, jordskokkechips og paprikaflødesauce
Kalvemørbrad med valgfrit tilbehør (+25,- pr.person)

Dessert
Hjemmelavet islagkage m/nougat og marcipan, kokostop og chokoladesauce
Fromage pyntet med fløde og frugt, evt sauce til (frit valg)
Pandekager med rørt is og jordbærpure
Chokoladebrownies med hindbærmousse og vanillieis
Hjemmelavet nøddekurv med 2 slags is og frisk frugtsalat
Desserttallerken (+25,- pr. person)

1 ret, frit valg 134,-
2 retter, frit valg 172,-
3 retter, frit valg 209,-


Minimum 10 Couverter

Festlokale

Mad ud af huset

Dinner Transportable

Arrangementer

Helstegt Pattegris
Restaurant Klods Hans

Strøget 13
7280 Sønder Felding

Tlf. 5172 8004
mail@restaurantklodshans.dk

CVR-nr. 38573055


Salgs- og leveringsbetingelser
Følg os på Facebook
Følg os på Facebook
Se vores smiley